25/04 - SummerSpring 2015

De lang verwachte lente is ook dit jaar uitgebreid gevierd met het outdoor rode-loper event SummerSpring op zaterdag 25 april 2015, een initiatief van de 's-Gravenzandse winkeliersvereniging Koopstad aan zee.


Tijdens de negende editie van dit event kregen 's-Gravenzandse winkeliers weer de kans hun producten te presenteren aan het winkelend publiek. Natuurlijk was Re-Sell Kringloopwinkel dit jaar ook van de partij! Onze enthousiaste vrijwilligers liepen maar liefst drie keer, verdeeld over de dag, over de catwalk met een selectie van onze "nieuwe" lente/zomercollectie gebruikte kleding en accessoires. Tussen de shows – en de lentebuien – door kon er verkleed worden in de Uniekerk in de Langestraat.

De outfits werden door onze vrijwilligers samengesteld, verdeeld, gepast en we hebben zelfs een heuse visagiste bereid gevonden om de "Re-Sell-look" te completeren! Het resultaat mocht er zijn, getuige de foto’s. Vooral onze avondkleding en ons eigen “bruidspaar” bleek een hit!

Daarnaast is er vóór de winkel een “retro-huiskamer” samengesteld met Re-Sell meubels en accessoires uit vervlogen jaren.

Voor een uitgebreide foto-impressie klik hier

summerspring